Pappagallon tarina alkoi vuonna 1987, kun italialainen Signor Gallo lensi Suomeen ja rakkaudesta kotimaataan kohtaan aloitti perinteisten italialaisten sorbettien valmistuksen. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut sorbetit hurmasivat asiakaskunnan ja näin syntyi Pappagallo – suomeksi papukaija.
Jäätelömestarit jatkoivat Pappagallo-sorbettien valmistusta Espoon Suomenojalla 1990-luvun alussa, herra Gallolta periytyneiden reseptien mukaisesti. Alussa Pappagallon italialaistyyppisiä herkkuja myytiin ainoastaan kahviloissa, ravintoloissa ja jäätelökioskeissa, mutta kuluttajapakkausten tullessa valikoimaan joitakin vuosia myöhemmin, pääsi koko Suomi nauttimaan aidosta italialaisesta jäätelöperinteestä.
Tänä vuonna Pappagallo lensi takaisin Italiaan ja palasi entistäkin värikkäämpänä ja maukkaampana, herra Gallon perinnettä ja tinkimätöntä italialaista ammattitaitoa kunnioittaen.
Oletko jo bongannut uudistuneen Pappagallon lähikaupastasi?