Pappagallon vastustamattomien jäätelöiden ja sorbettien makukavalkadista on kiva loihtia superihania yllätysherkkuja ystäville ja juhlavieraille. Anna inspiraatiosi viedä ja luovuutesi lennättää idikset ja kenties jäätelötkin keittiön kattoon. “Think outside the ice cream box” ja vie makuaistit rohkeasti seuraavalle levelille!

Tuunaile yhdessä ystävien kanssa Pappagallon jäätelöstä ja sorbeteista omia repäiseviä reseptejänne ja pidä mielessä – mitä överimpää, sen parempaa!

Lorauta vaahterasiirapista raidat viettelevälle Pistaasille, lusikoi maapähkinävoita muhkean Aito Vaniljan joukkoon tai sulata ja surauta hurmaava Sitruunasorbetti blenderissä pirtelöksi. Kokeilunhaluisempi taas hullutelkoon eksoottisemmilla makuyhdistelmillä. Upota pari palloa pirtsakkaa MakuLakua kuumaan kaakaoon tai dippaa pala juustoa sulaneeseen ja suloiseen Mangosorbettiin.

Tsekkaa alta ideamme uudenlaisista jätskiresepteistä ja inspiroidu!

Suussasulavat sandwich-jäätelöt

Suussasulavat sandwich-jäätelöt

Valitse keksejä makusi mukaan ja jätä tilaa jälkkärille! Kekseistä ja Pappagallon MakuLaku-minttujäätelöstä pyöräytät hetkessä herkkusuiden suosikit. Jemmaa jäätelökeksejä pakastelokerossa myös yllätysvieraiden varalle.

Lue lisää »

Tee-se-itse jäätelöleipä

Asettele leipurinhattu päähäsi, sillä uusi tittelisi on nyt jäätelöpaakari! Unohda ciabatat ja focacciat – ihana italialainen leipä paistetaan nyt Pappagallon Aito Vaniljasta. Varoitettakoon, että leffailtana tämä uunituore herkku vie huomion itse elokuvalta.

Lue lisää »

Tee-se-itse jäätelöleipä
Klassinen Mimosa uudella twistillä

Klassinen Mimosa uudella twistillä

Pappagallo Mimosaa tarjoillessasi keräät kehut ja teet tyylikkään vaikutuksen vieraisiisi. Pappagallo Sitruunasorbetista saat sokerilla ja yrteillä luotua elegantin kilisteltävän, jota kelpaa tarjota vaativammillekin makuniekoille. Kaunis annos näyttää hyvältä myös valokuvissa!

Lue lisää »

MakuLaku-Minttujäätelö Jäätelökakku

Herkullisen viikonlopun resepti syntyy lakuista ja jäätelöstä – siis MakuLaku-jäätelöstä! Kaurakekseistä ja Pappagallon MakuLaku-minttujäätelöstä loihdit helposti hauskan ja näyttävän jäätelökakun, joka ei jää syömättä.

Lue lisää »

MakuLaku-Minttujäätelö Jäätelökakku