Pappagallon vastustamattomien jäätelöiden ja sorbettien valikoimasta loihdit ihania yllätysherkkuja ystäville ja juhlavieraille. Anna inspiraatiolle vapaat kädet ja löydä uusia herkullisia makuyhdistelmiä.

Lusikoi maapähkinävoita muhkean Aito Vaniljan joukkoon tai yhdistele luonteikas lakritsi raikkaaseen sitruunasorbettiin, ja anna täyteläisten makujen valloittaa.

Maista. Inspiroidu. Rakastu.

Suussasulavat sandwich-jäätelöt

Suussasulavat sandwich-jäätelöt

Valitse keksejä makusi mukaan ja jätä tilaa jälkkärille! Kekseistä ja Pappagallon MakuLaku-minttujäätelöstä pyöräytät hetkessä herkkusuiden suosikit. Jemmaa jäätelökeksejä pakastelokerossa myös yllätysvieraiden varalle.

Lue lisää »

Tee-se-itse jäätelöleipä

Asettele leipurinhattu päähäsi, sillä uusi tittelisi on nyt jäätelöpaakari! Unohda ciabatat ja focacciat – ihana italialainen leipä paistetaan nyt Pappagallon Aito Vaniljasta. Varoitettakoon, että leffailtana tämä uunituore herkku vie huomion itse elokuvalta.

Lue lisää »

Tee-se-itse jäätelöleipä
Klassinen Mimosa uudella twistillä

Klassinen Mimosa uudella twistillä

Pappagallo Mimosaa tarjoillessasi keräät kehut ja teet tyylikkään vaikutuksen vieraisiisi. Pappagallo Sitruunasorbetista saat sokerilla ja yrteillä luotua elegantin kilisteltävän, jota kelpaa tarjota vaativammillekin makuniekoille. Kaunis annos näyttää hyvältä myös valokuvissa!

Lue lisää »