Mistä Pappagalloa? Tuotteet Tarina Gelato VS. Jäätelö' Reseptit Yhteystiedot
Pappagallon jäätelö maistuu sille mitä luvataankin ja vie kielen mennessään. Pappagallon jäätelöt eivät ole vaniljajäätelöä erimakuisilla kastikkeilla vaan joka lusikallinen on täyttä tavaraa. Maistoin joskus pikku tyttönä ensimäisen kerran Pappagallon jäätelöitä ja jäin kerrasta koukkuun."
- Sanna


Sitä pitää maistaa niin tajuaa eron! Ja huomaa että se on parasta!!

- Pilvi

Todella maukasta, parasta jäätelöä mitä olen ikuna maistanut
- Sami

Ihan yksinkertaisesti siksi, että jäätelö oikeasti maistuu siltä minkä on valinnut. Ei maistu kuten kilpailijoiden vastaavat maut, teennäiseltä, ja tehdyltä pulverilta. Suomen paras jäätelö! Jollei Pappagalloa ole saatavilla, en osta jäätelöä ollenkaan.
- Kirsti

Koska mikään muu ei maistu Pappagallon jälkeen oikealle jäätelölle!
- Sanna

Koska siinä on Aito maku (ja oikein isolla A:lla kirjoitettuna).
- Tero

Juuri oikeanlaista jädeä, raikasta, täpäkäntuhdisti makua, täyteläinen koostumus.
- Arleena

 

Pienestä asti syönyt pappagalloa ja se on joka kerta parempaa ja suussasulavampaa kun muut jäätelöt. Mikään muu jäätelö tai sorbet ei enään kelpaa kun olen pappagalloa syönyt.
- Heidi

Aivan kun mummin tekemää kotitekoista jäätelöä. Maut ovat aitoja,
kehtaa tarjota hienoimmissakin juhlissa. Pistaasi on huikea makuelämys juustokakun seurana.

- Marie

Pappagallon jäätelöissä on oma, uniikki rakenne, joka saa jäätelön tuntumaan suussa samaan aikaan sekä pehmeän täyteläiseltä että piristävän raikkaalta!
- Erika

Pappagallo on parasta intensiivisen, täyteläisen mutta kuitenkin ihanan raikkaan maun takia. Pappagallon lakritsijäätelö on parasta jäätelöä mitä olen koskaan syönyt! Kiitos ihanista jäätelöhetkistä :)
- Anna

Asuttuani vuosia Italiassa, totuin siellä aitoon gelatoon. Muutettuani takaisin suomeen, etsin todella kauan autenttista jäätelöä. Kunnes löysin Pappagallon sitruunasorbetin.. Pappagallon jäätelöitä syödessä saa Italia kaipausta hieman laimennettua.
- Maiju

Löysin Pappagallo-jäätelöt tänä kesänä, eikä sen jälkeen ole muut jäätelöt maistuneet! Pappagallossa maistuu aidot raaka-aineet ja OIKEAN jäätelön maku! PS. Suklaajäätelönne on maailman parasta, yhdellä herkuttelukerralla tuli ahmittua koko purkki :)
- Alexandra

Käsintehtyä aitoa jädeä. Harvinaista nykypäivänä teollisuuden varjossa.
- Janika

© 2016 Pappagallo / Makua Foods Oy
Tuotteet Tarina Gelato VS. Jäätelö Reseptit Yhteystiedot